Hello october! Finally you're here!

“Perfect eyebrows” eller hvad?

Soooo… Hvis i har en facebook eller instagram profil, så ved i, at øjenbryn… Ja, hvad kan jeg sige? Der er meget hype om, hvordan øjenbryn skal se ud i dag. Og de skal se sådan her ud:

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 14.35.26 Skærmbillede 2015-08-17 kl. 14.35.51

Personligt har jeg selv de øjenbryn, og det er jeg glad for. Det passer til mit ansigt og det er de øjenbryn der klæder mig bedst. Og rigtig mange af mine veninder misunder dem til skyerne, for ingen af dem har de øjenbryn. Men hvorfor misunder de dem? De har også nogle flotte øjenbryn og mange af mine veninder vil se dumme ud med de øjenbryn. Det har jeg forklaret dem flere gange, da de ser mig som deres private makeupartist. Det ville da være rigtig kedeligt, at alle havde de samme øjenbryn, ville det ikke? Eller er det bare mig?

Jeg synes ærlig talt, at alle de ”perfect goals” og ”sådan skal DU se ud” opslag, der er på facebook og instagram, er fuldstændig overvurderet. Og det gør mig egentlig lidt sur, når de sociale medier nærmest skal bestemme, hvordan vi skal se ud i dag! Jeg kan ikke forstå det og jeg synes ærlig talt, at folk skal ligge deres makeup, som de vil og som de har det bedst med. Flere af mine veninder er usikre på dem selv, fordi de på deres instagram ser billeder af piger, der er covered in makeup og de nærmest bliver hyldet for, hvordan de ser ud med en masse makeup på. ALLE kan komme til at se sådan ud. De fleste har makeupartister, der har en lang uddannelse bag sig til at ligge deres makeup. Jeg vil vædde med, at de ikke kan ligge deres makeup selv, som de ser ud på de billeder, de ligger op af deres nye photoshoots. Lad nu være med at blive narret af alle disse ”perfekte piger” på de sociale medier. Lig jeres makeup, som i gerne vil have den skal se ud. Hvis i vil have sort øjenskygge og et markeret bryn, så hav det. Hvis i ikke vil have øjenskygge på og et mere naturligt øjenbryn, så hav det. Gør hvad i vil. Bare lad være med at blive narret af alle disse billeder. Makeupartister er ansat for, at ligge den perfekte makeup, så de kommer til at se perfekte ud. I er flotte som i er og forskning viser, at det ikke er særlig mange, der ligner den ”perfekte pige”, hvis i forstår hvad jeg mener.

* Disclamer: Dette er min personlige mening og erfaringer jeg har fra bag photoshoots som assistent.
Billeder er taget fra google.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello october! Finally you're here!