Foundation routine

Hello october! Finally you’re here!

Tænk at vi allerede er i oktober. Der er kun 2 ½ måned til jul. Omg, I can’t believe it. Nå, men jeg har glædet mig så meget til oktober måned! Der skal ske så meget! For det første skal jeg hygge og feste med mine venner i denne her måned. Bare rigtig hygge med dem, da jeg har haft så travlt i de sidste par måneder. Vi får ikke så mange afleveringer for i denne måned. Jeg har dræbt engelsk afleveringen i dag. Så mangler jeg bare en dansk og en afsætningsaflevering. Så er der også en kæmpe opgave, som bare skal overstås, som mange får for her i øjeblikket. Men ellers er der ikke så meget skolearbejde. På fredag er der fredagscafé, hvilke jeg glæder mig til! Bare hygge med min klasse, min skole, mine venner. Det bliver så hyggeligt og så videre i byen bagefter. Jeg glæder mig bare så meget. I går var jeg sammen med nogle af pigerne fra klassen. Det gik vildt for sig, men det var fandme sjovt! Så er der også nogle fødselsdage jeg skal til i denne måned. Jeg glæder mig bare så meget!

Så skal jeg også en ting i denne måned, som nok interessere jer lidt mere. Jeg skal til Barcelona! YAAAAAY! Jeg skal på studietur til Barcelona (som rigtig mange skal). Jeg skal lave min store opgave på baggrund af feltstudier i Barcelona. Da jeg skal skrive om reklamer, skal jeg ind i butikker og kigge på reklamer! Det vil sige jeg også får shoppet en del. Det vil sige en hel masse indlæg om nye og spændene ting, jeg har købt. Samtidig ligger der et center 300 meter væk fra der, hvor jeg skal på hotel. Det ligger på centrumpladsen Placa De Catalunya. I det center ligger min yndlingsbutik nemlig Sephora! Føj, jeg kommer til at bruge massere af penge. Nok lidt for mange. Godt jeg har sparet sammen! Og det bedste kommer nu; ved siden af pladsen ligger Ramblaen, som er en ca. 2 km lang gågade med massere af dejlige butikker! Men også ned af den gågade er der en hel masse kultur. Jeg glæder mig så meget! Der kommer så mange indlæg om beauty og fashion! Jeg glæder mig så meget.

Når, men det var en lille update på oktober måned. I skal glæde jer! Jeg håber i har det godt. 😀

Barcelona 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foundation routine