Who is she?

Who is she?

Det er der nok mange der vil spørge om. Som sagt vil jeg være anonym og vil derfor ikke udgive billeder af mig selv eller mit navn. Men derfor synes jeg stadig, at jeg kan fortælle lidt om mig selv.

Jeg er 17 år gammel og lige nu går jeg på en gymnasial uddannelse. Jeg går meget op i min skole, da jeg har rigtig mange drømme, jeg gerne vil opfylde. Min største drøm er dog at have mit eget makeup firma. Det er dog en meget stor drøm, som nok også forbliver en drøm. But never say never right? Samtidig arbejder jeg også i fritiden og ellers hygger jeg med familie og venner.

Jeg har ikke altid gået med makeup. Jeg startede først at gå med makeup, da jeg var 14 år og det var kun lidt mascara og ikke andet. Slutningen af 9. klasse begyndte jeg så at gå med pudder. Et skridt nærmere mod min kærlighed til makeup! Da jeg så startede på min uddannelse mødte jeg min veninde. Hun er vild med makeup, ligesom jeg er nu! Hun tog mig ind i denne verden og jeg vidste bare med det samme, at det var noget for mig og det var her jeg hørte til. Hun introducerede mig også til youtubegurus. Der blev jeg bare bidt endnu mere af det hele! Jeg blev så fascineret af det hele og alle de tips og tricks, jeg har lært via det, men også de ting jeg selv har lært ved at eksperimentere med produkter. Jeg stener youtubevideoer hele tiden og jeg lære hele tiden fra det. Det er så inspirerende at se på.

Så vil jeg fortælle lidt om min hudtype.
Jeg har kombineret til fedtet hud. Det vil sige, at jeg er lidt fedtet i min T-zone og på mine kinder. Egentlig over det hele! Men hvis jeg ikke har en dagcreme, der giver massere af fugt, bliver jeg så tør og får flager af tør hud (hvilket jeg hele tiden har i panden). Så hvad vil jeg helst have? Tør hud eller fedtet hud? Fedtet hud, for det kan man altid “gemme” med en pudder.

Den sidste ting jeg vil fortælle er, at jeg har en obsession med neglelakker. Jeg elsker neglelakker og jeg går rigtig meget op i mine negle. Jeg har også samlet omkring 80 neglelakker i de sidste 3-4 år, og min yndlingsmærke er Essie. (y)

Jeg håber i kunne få lidt ud af det her. Så er jeg ikke helt så anonym alligevel. 🙂

1

  • Fie

    Godt indlæg. kan godt lide du er anonym. så kommer det ikke til at handle om dig men om makeup og beauty! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who is she?