Product vs. product

Favorite youtubers

Jeg elsker at se videoer på youtube! Det er også der, jeg har alt min viden om makeup fra. Det er nok et af de nemmeste steder at få tips og tricks fra angående makeup. Man kan se tutorials, hvor folk ligger makeup, fx en hverdags-makeup eller en fest-makeup, hvor de viser produkterne og viser, hvordan de ligger den. Der er også en hel masse anmeldelser, favoritvideoer, “outfit of the day”-videoer, “get ready with me”-videoer og jeg kan blive ved! Det er i hvert fald her, jeg får en del inspiration fra, så nu vil jeg nævne nogle af mine yndlings youtube beautygurus.

NordicBeautySecrets 
Hun er en dansk beautyguru. Hun er fantastisk og laver fantastisk gode videoer! Klik på navnet ovenover, for at komme direkte til hendes side.

shaaanxo
Hun er en australsk beautyguru, som laver en hel masse “get ready with me”-videoer, eller “Chit Chat”-videoer som hun også kalder det! Samtidig har hun en fantastisk accent, som jeg bare elsker. Klik på navnet ovenover, for at komme direkte til hendes side.

Macbarbie07
Hun er en amerikansk beautyguru, som også bare er fantastisk og klart en af mine yndlings! Hun laver fantastiske videoer og hun laver virkelig alle former for videoer. Jeg synes klart i skulle tjekke hende ud. Hun er fantastisk. Klik på navnet ovenover, for at komme direkte til hendes side.

Jeg synes klart i skal tjekke de her 3 seje og fantastiske piger ud! Det er klart 3 beautygurus, jeg kan anbefale og som laver videoer, jeg elsker at se.

3

  • Trine

    Jeg elsker også Bethany!! Hun er også min yndlings youtuber. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste dansker der er besat af YouTube 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hautmakeup

      Tro mig. Flere af mine veninder er også besat. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Product vs. product